PELICAN CAMPS
AARTSELAAR • Pelican is gespecialiseerd in unieke watersportkampen voor kinderen van 7 tot 16 jaar. We bieden verschillende soorten kampen aan op 2 locaties: De Nekker (Mechelen) en De Lilse Bergen (Gierle).
In de ‘Discovery Camps’ kan je vertrouwen opdoen in het water en spelenderwijs ontdekken welke watersport er bij jou past:
* Kamp Watergames & Beachfun (7-10 j)
* Kamp Watersportmix & Watergames (10-15 j)
In de ‘Specialisation Camps’ kan je je specialiseren in een bepaalde watersport en behaal je een internationaal en nationaal erkende surf- of zeilpaspoort:
* Kamp Zeilen (8-14 j)
* Kamp Windsurfen (10-16 j)
Waarom Pelican Camps?
* Onze monitoren zijn professionals:
Bijna al onze kampmonitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en onze watersportmonitoren beschikken over de nodige diploma’s van de Vlaamse Trainerschool.
* Onze kampen zijn uniek:
Wij gaan steeds op zoek naar de nieuwste trends in water(sport)land en hebben een reeks superleuke watergames ontwikkeld die enkel bij ons te vinden zijn!
* Onze kampen zijn veilig:
Al onze cursisten dragen verplicht een zwemvest. We voorzien voor iedereen lange wetsuits. Er is steeds een redder aanwezig en al onze materialen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.
* Onze kampen zijn praktisch en transparant:
Wij voorzien gratis opvang. Op onze website kan je het gedetailleerde programma van de kampen bekijken en we publiceren van elk kamp een mooi fotoalbum op onze Facebookpagina!

Meer info en inschrijven via Pelican.be
mail ons
0032.473 62 99 16