KITESURFSCHOOL BEST OOSTVOORNE
OOSTVOORNE • Onze kitesurfen lessen worden geven volgens de methoden van de International Kiteboard Organization (IKO) en het Koninklijke Nederlandse Watersport Verbond. We geven deze lessen in Oostvoorne en Scheveningen, waardoor jong en oude mensen bij ons kunnen leren kitesurfen. Je kunt rustig of zo hard gaan als je zelf wilt. Je kunt rustig een rakje varen, grote sprongen maken of moeilijke trucs leren. De kitesurfsport is enorm divers en biedt een hoop mogelijkheden.

Om het kitesurfen snel, goed en veilig te leren is het belangrijk om eerst de basis onder de knie te krijgen. Als je de basis hebt, dan kun je later ook zelfstandig en op een verantwoorde manier kitesurfen. Tijdens een les leer je hoe je vlieger opzet, hoe je je vlieger in de lucht oplaadt en bestuurt. Verder ga je ook aan de slag met de waterstart en leer je wat je wel en niet moet doen onder verschillende omstandigheden. Ook de veiligheidsregels op het water en het land komen aan bod.

Kortom. Als je bij Kitesurfschool Best je lessen hebt gevolgd, dan ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en techniek. Je weet wat je wel en niet kan doen en je bent bewust aan het kiten.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Strandweg 1
3233 CW Oostvoorne, Nederland
breng me hierheen